onsdag 5 juni 2013

WOW!

Såg att läsarsiffrorna hade stigit ORDENTLIGT idag!! Yey!
Så varför inte en liten utmaning innan jag sätter igång med att fixa utseendet på den här bloggen!
Så vad är nu en PGS?
Det här kommer hamna på en egen flik sen men men...



GÅR UT PÅ: Att skapa en grundarsim med unik hårfärg och ögonfärg som knallrosa hår och turkosa ögon (du kan även ha en unik hudfärg om du vill det men jag varnar för MYCKET hög svårighetsgrad). Du ska hitta en man/kvinna som du ska skaffa ett barn med. När det här barnet vuxit upp till ett småbarn så kan du se om barnet har fått "The perfect getetics" alltså de rätta generna i det här fallet knallrosa hår och turkosa ögon!
REGLER: Alla din sims egenskaper måste slumpas fram (det gör du med de små tärningarna som finns uppe i hörnet) utom EN som ska vara GILLAR INTE BARN.
Om inte ditt första barn blir en såkallad arvinge så får du försöka igen ända tills ett barn får de "perfekta generna". Din arvinge måste också ha egenskapen gillar inte barn så se till att ta hand om ditt barn väl så du får välja en egenskap resten måste slumpas fram.
När du fått en arvinge så måste du vänta tills den blivit ungdom för att den ska få ta över och så håller man på!
Du får givetvis inte heller ändra hårfärgen från t.ex brun till knallrosa av förståeliga skäl.
OBS! Inga fusk är tillåtna utom resetsim, moveobjects och byggfusk.

NÄR ÄR DEN SLUT: Du har klarat av utmaningen när du lyckats få fram 10 generationer med de "perfekta generna". Om din grundarsim dör innan du lyckas få en ny arvinge så avbryts utmaningen och du får börja om om du vill. :)

TIPS: Se till att skaffa en vän av det motsatta könet redan när dina simmar är mindre eller pojkvän i tonåren, så att du redan har en partner redo när din arvinge växer upp och blir ungdom.

Bli inte sur om du inte lyckas få en arvinge, det är ju bara ett spel!


Hoppas du tyckte att det här var en tillräckligt beskrivande beskrivning (haha) annars så får du jättegärna slänga ihop en liten kommentar här nere så jag vet vad jag kan göra bättre, jag är ju trots allt lite ny och behöver träning... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar