söndag 9 juni 2013

Island Paradise

Nu kommer ett litet inlägg om det nya spelet som kommer att släppas den 27 juni!

OBS! All information här har jag fått låna från Fanta som har en jättebra blogg om sims och som befann sig på Sims-eventet i Stockholm. Alla bilder kommer från hennes blogg så låna helst inte någon information eller bilder utan att fråga henne först! OBS!

Fantas blogg hittar ni här! LÄNK


ISLA PARADISO

Såklart kommer det ju en ny värld med till spelet och den ser ut såhär!



Den består av två större öar som omringas av några mindre. Ser ni dom molntäckta öarna? Det är oupptäckta öar som man på olika sätt kan hitta! Upptäcker du en ö så blir det din egen tomt! Nu så kommer dina simmar även kunna äga flera tomter om du t.ex inte alltid vill bo i en husbåt hela tiden!



DYKNINGSFÄRDIGHETEN

I den här expansionen kommer det även en ny färdighet, DYKNING! Yeay!
När din sim fått tillräckligt hög dykfärdighet kommer dykartomter att låsas upp. Där kan dina simmar dyka och leta efter skatter, eller om du har tur bli vän med en sjöjungfru.

Men om du har otur så kanske du stöter på havsmonstret eller en haj. Hen måste också se upp för att få slut på luft annars så kommer hen att dö.



SJÖJUNFRUAR

Den nya övernaturliga varelsen till Island Paradise är, som kanske inte helt oväntat, sjöjungfruar.
Sjöjungfruar kan du hitta antingen på land eller på dykartomter.
Om din sim blir vän med en sjöjungfru kan hen be den flytta in i ditt hushåll.
En människa och en sjöjungfru kan få barn tillsammans men då är det 50% chans att det blir en sjöjungfru.
Sjöjungfrubarn får inte fena och hydreringsbehovet förrän de blir tonåringar.
Sjöjungfruarnas mat är och kommer alltid att vara kelp. Sjöjunfruarna har automatiskt nivå 10 i dykning och behöver aldrig stöta på ett havsmonster eller en haj och riskera att bli dödad. De kan heller aldrig få slut på luft.

Istället för hygien har en sjöjunfru hydrering som betyder att den behöver vara i vatten efter ett tag som att antingen ta en dusch eller dyka.

På land har en sjöjungfru samma färg på benen som hens fena har när den är i vattnet. Detta och de kvinnliga  sjöjungfruarnas snäck-bh kan man ändra i spegeln.

En vanlig sim kan bli sjöjungfru  genom att äta sjöjungfrukelp som är en livslång belöning.


HUSBÅTAR

Husbåtar fungerar precis som ett vanligt hus förutom att du kan åka omkring med dem på vattnet. Du kan antingen bygga en egen eller köpa en färdig.
Men barnen som bor på husbåtar måste fortfarande till skolan! Då kommer det en båttaxi som tar med dem in på land där de sedan tar bussen till skolan!

Det här var ju såklart inte allt men en liten genomgång med de största grejerna i spelet.

OBS! Glöm inte att all information som sagt var lånad av Fanta och hon har gett mig tillåtelse att dela den med er. Men om NI vill ha informationen så får ni jättegärna fråga henne först! OBS!

Än en gång Fantas blogg hittar ni HÄR!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar